NovicaRazpis za podoktorske štipendije MSCA

26/08/2022

V sredo, 14. 9. 2022, se zaključuje razpis za podoktorske štipendije MSCA v Obzorju Evropa, ki so namenjene ambicioznim mlajšim raziskovalkam in raziskovalcem z doktoratom znanosti in ki želijo svojo raziskovalno kariero izpopolniti s podoktorskim raziskovanjem na tuji raziskovalni organizaciji.

V okviru evropskega projekta Msca-Net, ki združuje mednarodno mrežo nacionalnih kontaktnih oseb za področje ukrepov Marie Skłodowske-Curie (MSCA), je bila pripravljena spletna stran s podpornimi materiali za prijavitelje, kamor je bil uvrščen tudi posodobljen priročnik za uspešno pripravo prijave “MSCA-NET 2022 PF Handbook“. Na projektni spletni strani so na voljo tudi druge zanimive vsebine in statistični pregledi.

Obenem vas obveščamo, da lahko podporne materiale za uspešno pripravo prijave najdete tudi na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, in vas vabimo k prebiranju Raziskovalnih novic Univerze v Ljubljane, v katerih se predstavljajo uspešni dobitniki MSCA podoktorskih štipendij na Univerzi v Ljubljani.

logo