Program

27/09/2022

Novinarska konferenca

Dogajanje Evropske noči raziskovalcev 30. 9. 2022 je predstavila skupna novinarska konferenca projektov Humanistika, to si t! in Noč ima svojo moč!.

11:00

Botanični vrt Univerze v Ljubljani
Humanistika Logo

Novinarska konferenca je v torek, 27. septembra 2022, potekala v Botaničnem vrtu Univerze v Ljubljani s pričetkom ob 11. uri.

 

Skupaj smo predstavili oba slovenska projekta, ki sta s projektno prijavo uspešno kandidirala na razpisu za organizacijo Evropske noči raziskovalcev 2022–2023:

 

– Projekt Humanistika, to si ti! s sloganom Človek, žival, ki ga koordinira Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani in vključuje še deset fakultet in dve akademiji Univerze v Ljubljani, Inštitut za novejšo zgodovino, Pedagoški inštitut ter druge partnerje.

 

– Projekt Noč ima svojo moč! z akronimom NOČMOČ, ki ga koordinira Ustanova Hiša eksperimentov in izvaja konzorcij partnerjev Institut »Jožef Stefan«, Kemijski inštitut, Tehniški muzej Slovenije, Geološki zavod Slovenije in Botanični vrt Univerze v Ljubljani ter skoraj 60 pridruženih partnerjev in podpornikov projekta.

priponka

Vabilo na novinarsko konferenco

priponka

Sporočilo za javnost